Neem contact op met
Kuijpers Dak & Zon

Bezoekadres Walsbergseweg 38, 5752 PA Deurne

Onze projecten

Zonnepanelen en dakbeplating, door ons geleverd en geïnstalleerd
Ysselsteyn
Ysselsteyn

Na de aanschaf van een drone, willen wij jullie via deze weg graag op de hoogte houden van onze projecten. Hierbij de aftrap met een mooi project in Ysselsteyn. Laat de zon maar komen!

Deurne
Deurne

Dit is een bijzonder mooi plaatje vanuit de lucht. De zonnepanelen liggen hier keurig tussen de lichtstraten. Bij dit veelzijdige familiebedrijf in Deurne mochten wij 819 zonnepanelen plaatsen. Wij zijn trots dat wij dit project in de directe omgeving mochten realiseren.

Ysselsteyn
Ysselsteyn

Bij deze pluimveehouder uit Ysselsteyn hebben wij eerst het dak mogen renoveren. De asbesthoudende golfplaten zijn verwijderd en sandwichpanelen teruggeplaatst.

Hierdoor konden wij 1.212 zonnepanelen aanleggen die goed zijn voor een productie van 302.500 kWh per jaar. Een zeer tevreden klant.

Liessel
Liessel

Bij deze Oesterzwammenkwekerij in Liessel hebben we 343 zonnepanelen geplaatst. Hier stuitten we op een bijzondere situatie waarbij blindstroom is ontstaan. Na het plaatsen van een zonnestroomsysteem, moeten de omvormers worden ingeschakeld om het systeem in werking te stellen. Een onderdeel hiervan is om de juiste landcode in te voeren (NL). Hierdoor weet de omvormer welke waardes er van toepassing zijn op het netwerk, waardoor hij zich kan synchroniseren met het desbetreffende elektriciteitsnetwerk. Op deze locatie in Liessel wijken de waardes af van de standaard waardes en hierdoor kost het de omvormer meer energie om zichzelf te synchroniseren. Deze extra energie die benodigd is om het systeem te laten draaien, wordt ook wel blindstroom genoemd. De blindstroom wordt gemeten door de netwerkbeheerder en wordt vervolgens gefactureerd. Dit zijn gelukkig unieke situaties die zelden voorkomen.

Someren
Someren

Ook in Someren hebben we weer een klant bij kunnen maken. Dit keer met een PV-systeem van 1.760 zonnepanelen. Dit zonnestroomsysteem is produceert 437.803 kWh per jaar. Bedankt voor het vertrouwen.

Ysselsteyn
Ysselsteyn

Kuijpers Dak en Zon is uw partner voor dakrenovatie, asbestsanering en zonnepanelen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord en willen u graag adviseren.

Deurne
Deurne

Bij een bedrijf in onze directe omgeving hebben wij 1.692 zonnepanelen mogen plaatsen, waarmee jaarlijks zo’n 432.000 kWh wordt geproduceerd.Normaal gesproken wordt bij zo’n groot zonnestroomsysteem de stroom teruggeleverd aan het net.

Bij dit bedrijf kan door de mestverwerking bijna alle stroom binnen het eigen bedrijf worden verbruikt. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Helmond
Helmond

Deze klant uit Helmond wilde graag door middel van zonnepanelen in haar eigen stroom kunnen voorzien. Deze klant had zelf al geïnvesteerd in 60 zonnepanelen elders, maar wij hebben het genoegen gehad om de zonnepanelen te mogen plaatsen. Daarnaast hebben wij nog eens 61 eigen zonnepanelen geplaatst zodat het bedrijf volledig zelfvoorzienend is.

Voor platte daken zijn constructietekeningen net zo belangrijk als voor schuine daken. Bij dit project is het middelste gedeelte van het dak vrijgelaten in verband met het zware systeem (luchtbehandeling) wat reeds op het dak stond.

Ysselsteyn
Ysselsteyn

Deze klant in Ysselsteyn heeft in totaal 950 zonnepanelen. Vaak zie je dat op één locatie meerdere gebouwen worden gebruikt om zonnepanelen te plaatsen. Hierdoor kan de volledige subsidie worden benut. Alle stroom die wordt opgewekt dient te worden gemeten door een bruto productiemeter (BPM) Aan de hand van de waardes van deze meter wordt de subsidie uitgekeerd. Doordat de gebouwen in deze situatie verder uit elkaar liggen dan gewoonlijk, kan de stroom niet vanuit één punt worden gemeten. Vandaar dat bij dit project twee brutoproductiemeters \zijn geplaatst om de totale stroom de te kunnen meten.

Deurne
Deurne

In Deurne hebben we 100 full black zonnepanelen geplaatst, dit doen we meestal voor kleinere, particuliere projecten. Full black houdt in dat de cellen, achterwand en omlijsting volledig zwart uitgevoerd worden. In dit geval is er zelfs ook voor zwart bevestigingsmateriaal gekozen. Dit allemaal samen zorgt voor een fraai aanzicht van de zonnepanelen. Voor kleinere projecten is het prijsverschil met blauwe zonnepanelen relatief klein. Dit maakt het een interessante optie!

Lees bij subsidies wat u terugkrijgt van de overheid.