Neem contact op met
Kuijpers Dak & Zon

Bezoekadres Walsbergseweg 38, 5752 PA Deurne
Sfeerfoto - Zonnepanelen

Diensten

Kuijpers Dak & Zon helpt en adviseert u zowel met dakrenovaties als met het aanschaffen van zonnepanelen. Wij hebben een aantal vaste betrouwbare leveranciers, die met ons meedenken. De omvormers die wij leveren zijn van het merk Delta, Huawei en Solar Edge.

Kuijpers Dak & Zon is uw adviseur en bemiddelaar gedurende het gehele proces. Wij zorgen ervoor dat er een asbestsanering plaatsvindt, dat er een nieuw dak teruggeplaatst wordt en dat er, indien gewenst, zonnepanelen geplaatst worden.

Dakrenovatie

Golfplaten

Golfplaten

Met asbestvrije golfplaten kunt u uw dak op een betaalbare manier renoveren. We gebruiken golfplaten van het merk Eterniet of SVK, waardoor u van de langst haalbare garantie van 10 jaar kunt genieten.

Sandwich panelen

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn geïsoleerde dakplaten, een duurdere maar kwalitatief betere oplossing dan asbestvrije golfplaten. Sandwichpanelen beschikken over een brandvertragende isolatie (PIR), maar beschikken ook over een betere kwaliteit en een garantie die kan oplopen tot 30 jaar. Met sandwichpanelen wordt het dak geïsoleerd, waardoor u in aanmerking kunt komen voor subsidies die door de overheid worden gereguleerd.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnestroom systemen leveren wij met name voor grote projecten, waarin wij u zoveel mogelijk willen ontzorgen tijdens het gehele proces. We adviseren u over de juiste zonnepanelen en bijbehorende omvormers, zorgen ervoor dat onze leveranciers de producten volgens planning leveren en uiteraard verzorgen wij hierbij ook de montage van A tot Z.

Lees bij subsidies wat u terugkrijgt van de overheid.