Kuijpers Dak & Zon

Diensten

Kuijpers Dak & Zon helpt u zowel met dakrenovaties als met het aanschaffen van zonnepanelen. Dit doen wij met verschillende loyale leveranciers. Zo kopen wij onze omvormers in bij Delta en onze zonnepanelen bij Solar Distri en Buyers World. De montage hiervan wordt uitgevoerd door Pluim en Pol.

Kuijpers Dak & Zon is uw adviseur en bemiddelaar gedurende het gehele proces. Wij zorgen ervoor dat er een asbestsanering plaatsvindt, dat er een nieuw dak teruggeplaatst wordt en dat er indien gewenst zonnepanelen geplaatst worden.

Dakrenovatie

Golfplaten
Golfplaten

Door middel van asbestvrije golfplaten kunt u uw dak op een betaalbare manier weer netjes dicht leggen. U betaalt ongeveer €16 per vierkante meter (inclusief nokken en windveren). We gebruiken golfplaten van Eterniet of SVK, waardoor u de langst haalbare garantie van 10 jaar kunt genieten.

Sandwich panelen
Sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn geïsoleerde dakplaten en is een duurdere, maar kwalitatief betere oplossing ten opzichte van asbestvrije golfplaten. Dit komt voornamelijk door de brandvertragende isolatie (PIR), maar ook door de kwaliteit en de garantie van 30 jaar. Met sandwichpanelen wordt het dak geïsoleerd, waardoor u in aanmerking komt voor subsidies die door de overheid worden gereguleerd.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnestroom systemen zoals zonnepanelen leveren wij met name voor grote projecten, waarin wij u zo veel mogelijk willen ontzorgen tijdens het aanschafproces. We adviseren u over de juiste zonnepanelen en bijbehorende omvormers, kiezen de juiste leverancier bij uw wensen en zorgen dat de zonnepanelen en omvormers geplaatst worden. Wij kopen de materialen rechtstreeks in bij de leveranciers waardoor u kosten bespaart.

Lees bij subsidies wat u terugkrijgt van de overheid.